من در سال 92 به جناب دکتر روحانی و در سال 84 به حضرت آیت الله هاشمی رای داده ام و تا پای جان از این دو بزرگوار و دیگر اعتدال گرایان و همچنین علمای قم دفاع خواهم کرد.
به امید نابودی همه مخالفان نظام جمهوری اسلامی از لیرال دموکرات ها و سوسیال دموکرات ها گرفته تا پهلوی پرستان و انصار مجاهد الله و سکولار های لا مذهب .
. ملت ایران ، همون جوری که پوست حکومت استبدادی شاه رو قلفتی کند ، در اینده بسیار نزدیک هم پوت حکومت دیکتاتوری آخوندی رو قلفتی میکنه ! . تو هم از همین آلان بفکر یک سوراخ موش باش ! . . قذافی رفته بود توی سوراخ فاضلاب قایم شده بود ، خامنه ایی هم سوراخ فاضلابش رو سفارش داده ! اینهم مدرک : . دوشنبه ۲ آبان ۱۳۹۰ ه.ش. . مقام معظم رهبری در حال بازدید از سوراخ فاضلاب اختصاصی ! . http://666sabz.blogspot.be/2011/10/blog-post_24.html .
".........پــوســت هـمـتـون رو قـلـفـتـی مـی کـنـیـم "
اینهم البته نتیجه حاکمیت یافتن و دست بالا پیدا کردن جماعت سلاخ (=پوست کن) است. منتهی بهت توصیه میکنم که خیلی مزدوری نکنی. چرا که تاریخ نشون داده که وقتی مردم ایران قیام کنند, اربابان و بالادستی ها با پولهای دزدی به سواحل عافیت در میرن و چند تا نوکر دست چندم مثل خودت رو میدن دم چک مردم. اون هایی که این غلط ها رو بهت یاد دادن, میزارن در میرن و تو می مونی با مردمی که میخوان سر به تن اربابات نباشه. تنها کسی رو هم که دم چک پیدا میکنن, تویی و چند تا نوکر بیمقدار از قماش خودت. این غلط هایی که میکنی از دهنت بزرگتره. ممکنه گلوگیرت بشه.
رژیم باید سرنگون گردد.
پاسخ دادنحذفمن در سال 92 به جناب دکتر روحانی و در سال 84 به حضرت آیت الله هاشمی رای داده ام
پاسخ دادنحذفو تا پای جان از این دو بزرگوار و دیگر اعتدال گرایان و همچنین علمای قم دفاع خواهم کرد.
به امید نابودی همه مخالفان نظام جمهوری اسلامی از لیرال دموکرات ها و سوسیال دموکرات ها گرفته
تا پهلوی پرستان و انصار مجاهد الله و سکولار های لا مذهب .
پــوســت هـمـتـون رو قـلـفـتـی مـی کـنـیـم .
.
حذفملت ایران ، همون جوری که پوست حکومت استبدادی شاه رو قلفتی کند ، در اینده بسیار نزدیک هم پوت حکومت دیکتاتوری آخوندی رو قلفتی میکنه !
.
تو هم از همین آلان بفکر یک سوراخ موش باش !
.
.
قذافی رفته بود توی سوراخ فاضلاب قایم شده بود ، خامنه ایی هم سوراخ فاضلابش رو سفارش داده ! اینهم مدرک :
.
دوشنبه ۲ آبان ۱۳۹۰ ه.ش.
.
مقام معظم رهبری در حال بازدید از سوراخ فاضلاب اختصاصی !
.
http://666sabz.blogspot.be/2011/10/blog-post_24.html
.
".........پــوســت هـمـتـون رو قـلـفـتـی مـی کـنـیـم "
حذفاینهم البته نتیجه حاکمیت یافتن و دست بالا پیدا کردن جماعت سلاخ (=پوست کن) است. منتهی بهت توصیه میکنم که خیلی مزدوری نکنی. چرا که تاریخ نشون داده که وقتی مردم ایران قیام کنند, اربابان و بالادستی ها با پولهای دزدی به سواحل عافیت در میرن و چند تا نوکر دست چندم مثل خودت رو میدن دم چک مردم. اون هایی که این غلط ها رو بهت یاد دادن, میزارن در میرن و تو می مونی با مردمی که میخوان سر به تن اربابات نباشه. تنها کسی رو هم که دم چک پیدا میکنن, تویی و چند تا نوکر بیمقدار از قماش خودت. این غلط هایی که میکنی از دهنت بزرگتره. ممکنه گلوگیرت بشه.
مرگ بر شاه و شیخ. شاه به فاضلاب تاریخ رفت. حکومت شیخ هم با تمام دسته بندیهایش باید نابود شود.
پاسخ دادنحذف